Piliscsabai Vállalkozók CÉH Egyesülete meghívja a IV. PILISCSABAI NYÍLT BORVERSENY eredményhirdetésére, március 9-én, 17 órakor a PILISCSABÁN a Klarissza-házba.

Nevezés a borminták leadásával lehetséges február 27-én (szerdán) 14-19 óra között a CÉH Egyesület székházában, a Piliscsaba, Templom tér 13. címen.

A Bor Bíráló Bizottság elnöke: Módos Péter nemzetközi borbíráló, a Borkóstolás és borbírálat kézikönyve szerzője, aki kiváló szaktudását korábban a Budapesti Borászati Kutatólaboratórium igazgatóhelyetteseként, a Törley Pezsgőgyár vezetőjeként, az Országos Borminősítő Intézet főfelügyelőjeként és a Magyar Bor Akadémia főtitkáraként és elnökeként kamatoztatta.

Nevezési feltételek: fajtánként 2 minta leadása szabvány 0,75 I-es üvegben, az üveg nyakára rákötött címkén a bor fajtájának, jellegének, évjáratának, a szőlő termőhelyének, illetve a tulajdonos nevének és lakcímének feltüntetése. Nevezni lehet bárhol termelt, vagy bárhonnan vásárolt szőlőből készített saját borokkal, amelyekből a gazdának legalább 50 liter mennyisége van. Utóbbit szúrópróbával ellenőrizzük!

Nevezési díj: 1.500.- Ft /fajta Vacsora ára: 1.500.- Ft/fő. Mindkettő a minták leadásakor fizetendő. Kérjük a résztvevőket, hogy az eredményhirdetésre kínáláshoz egy-két palack bort hozzanak magukkal!

Eredményes felkészülést kívánunk minden borásznak!

Érd.: Bartha Miklós Tel.: +36209276968, E-mail: barthamikiso@gmail.com